Logo

Hem

En ostälskares bekännelse

Läs hela nyheten

Höstens ankomst med kyligare väder får mig sugen till att värma min älskade ost. Varma mackor, fondue och raclette står på höstens matsedel. Den sistnämnde, Racletten gjorde säsongsentré i helgen och jag kan nu bjuda på ett enkelt och gott recept för en lyckad höst-ost-kväll!

2014.09.01 Läs mer

Höstväder och höstmode

Läs hela nyheten

Trots att det fortfarande bara är augusti så känns det redan som att det är höst?! Var tog sommaren vägen…? Jag är å andra sidan inte så ledsen över detta då vädret ger mig chans till att smygstarta med att bära alla mysiga och framförallt SNYGGA höstplagg!

2014.08.25 Läs mer

Värmande smaker till sensommargrillen!

Kvällarna är svalare men än är grillen varm. Med filten till hands och värmande ingredienser kan vi njuta av ytterligare några grillkvällar ute. Perfekt då att bjuda på Starka såsen!

2014.08.18 Läs mer

Skolstart

Bokstavsjakt i butikerna. Var med och leta bokstäver i våra butiker på plan 1 och få en skolstartspresent.

2014.08.12 Läs mer

Danshuset besöker SC

Söndagen den 17/8 kommer Danshuset till Sollentuna Centrum. Det blir information om verksamheten och inte minst dansshow på vår scen i oasen.

2014.08.12 Läs mer

Back to work

Mitten av augusti är redan här och allt fler börjar återgå till sina arbeten och skola. Vissa med mer entusiasm än andra. Den fråga jag alltid ställer mig själv när jag går tillbaka till arbetet efter en tids semester är – hur ska jag klä mig efter att ha gått runt i tunna slappa sommarklänningar hela sommaren?

2014.08.11 Läs mer

Sensommar, kräftor och ostklassiker!

Sensommarens lugna sken har trätt fram. Dags då är det ju för kräftpremiär!  Härliga tradition med gott av allt, -sällskap, sånger, skratt och inte minst mat! Inte på någon annan mathögtid känns den svenska ostbrickan så viktig.  Västerbotten, sensommar och kräftor är onekligen en god kombination.

2014.08.04 Läs mer