Logo

Hem

Yi-Pin färsk asiatisk tofu

Läs hela nyheten

Yi-Pin färsk asiatisk tofu finns hos Thailaan Asian Market. Tofun tillverkas i Upplands Väsby av sojabönor från Kanada och nigari (koaguleringsmedel) från Japan. Ordinarie pris för 400 g ekologisk tofu är 23 kr. Övriga sorter kostar från 15 kr. Nu får du 10 % rabatt på all Yi-Pin tofu, det gäller t.o.m. 25 januari.

2015.01.16 Läs mer

Middag för alla

Läs hela nyheten

Nytt år, nya vänner, nya dieter och nya favoriträtter. Säkert har ni någon gång grubblat inför en middag på vilken många olika dieter skall samlas. Det går ju givetvis att göra olika rätter -men synd när gästerna runt bordet inte kan prata kring smakerna med varandra. Härom veckan hamnade jag i just detta dilemma. Resultatet kommer glädja mig och min familj genom resten av livet, förhoppningsvis er också! Nu blir det portabello-pasta till middag, oavsett med eller utan dieter kring bordet!

2015.01.05 Läs mer

Nytt år, nya mål och massor av glitter!

Om tre dagar är det nytt år. Ett nytt år som ger oss nya möjligheter och en möjlighet att sätta upp nya mål att sträva efter. Kanske är det att klara skolan, utvecklas på jobbet eller köpa den där väskan du suktat efter i flera flera månader, ja kanske till och med år?

2014.12.29 Läs mer

Julens söta favoriter!

Med ett par dagar kvar till julafton är det dags för årets sista julbak. Mycket av det som bakats tidigare har redan njutits till advent- och lussefiranden. Dags att fylla hyllorna med nya sötsaker, hembakta klassiker tillsammans med favoriter från våra bagerier!

2014.12.22 Läs mer

Julklapps-stress!

Julstämningen är total runt om i Sollentuna centrum och från 15 december fram till dagen innan julafton har centrumets butiker öppet till 21:00! Så för dig som fortfarande inte är klar med alla julklappar har en timme extra på vardagar och tre (!) timmars extra shopping att hinna med på helgerna fram till jul.

2014.12.17 Läs mer

Danshuset uppträder

Träffa danshuset i Sollentuna Centrum, de finns på plats hos oss mellan den 19-21 december.

2014.12.15 Läs mer

Luciafirande

Fira Lucia med oss i Sollentuna Centrum klockan 14.00 kommer vår 25 personer stora kör att uppträda på Oasen-scen.

2014.12.11 Läs mer