Logo

Hem

Påsköppet i ditt centrum

Läs hela nyheten

Har du glömt sillen, fått en fläck på påskklänningen eller behöver du bara en paus från släkten. Lugn vi har öppet.

 

2014.04.16 Läs mer

Påsk med pannacotta!

Läs hela nyheten

Oavsett om man firar påsk på tu man hand eller om hela tjocka släkten kommer förbi blir en påsktoppad pannacotta ett gott avslut på måltiden. Lätt att förbereda och vacker på bordet! Till årets påskdessert väljer jag passionerad frukt och vanilj i en krämig kombination.

2014.04.14 Läs mer

Spice up your life!

På Spice är filosofin för god mat enkel: Ingredienser ska alltid vara färska och recepten originella. En pärla värt ett besök dina smaklökar kommer inte att bli besvikna.

2014.04.11 Läs mer

Vårens skor

Aldrig har mina fötter varit så glada över de olika trenderna inom skor som denna säsong! Tidigare säsonger har fokus legat mer på sandaler och skor med klack, men denna vår är modet betydligt snällare mot våra vintertrötta fötter.

2014.04.07 Läs mer

Smakglad påsk med hemgjord majonnäs!

Äntligen är det snart dags för den färggladaste av mathögtider. Sollentuna Centrums butiker är pyntade och färgglada bakverk går redan att njuta av i och från konditorierna. Jag börjar nu med glädje att planera matbordet för påsken -äggens stora högtid!

2014.03.31 Läs mer

Kvällens erbjudanden!

Vi bjuder på galet bra shopping och inspiration i form av trendspaning, levande skyltdockor, makeup-proffs och Anders Wendin (Moneybrother) står på scenen

 

2014.03.25 Läs mer

Trendbibeln part II

Mode är verkligen oförutsägbart och man ska aldrig säga aldrig. Förr eller senare kommer trender tillbaka och då stakare än någonsin! Vi fortsätter på temat vår-trender och i denna modeguide delar jag med mig av ytterligare tre stora trender som kommer starkt i vår!

2014.03.24 Läs mer