Logo

Hem

Höstlov och tid för barnens mat och smak!

Läs hela nyheten

Det efterlängtade höstlovet är här och dagarna fylls av olika aktiviteter. Passa på att hitta favoritsmaker med barnen! Matlagning och bakning blir en rolig och intressant aktivitet som kan leda till mycket gott! Bara fantasin sätter gränser när höstlovets varma mackor ska in i ugnen.

2014.10.27 Läs mer

Renässansen och dess utveckling

Läs hela nyheten

Som ni säkert förstod kommer jag fortsätta på denna djupdykning genom modets betydelse och utveckling genom tiderna. Nu hoppar vi 100 år fram i tiden och kikar på hur kläderna såg ut på 1400- och 1500-talet!

2014.10.20 Läs mer

Heta smaker till kalla kvällar!

Det sägs att det inte finns dåligt väder, bara dåliga kläder! Oavsett om solen är framme eller om regnet kommit förbi är en höstpromenad följd av het soppa favoriten just nu. Dags nu att boosta kroppen med vitaminer och krydda för höstens utmaningar!

2014.10.13 Läs mer

Det här med mode

I denna modeguide tänker jag fördjupa mig i modets betydelse och historia. Redan på 1300-talet var mode stort runt om i världen och det var också under detta århundrade som modet undergick en revolutionerande förändring för både män och kvinnor. Häng med in i denna djupdykning av modets historia!

2014.10.07 Läs mer

Träffa bareMinerals hos Unni i helgen

På fredag och lördag har Unni i Sollentuna Centrum extra hjälp från makeupartiser och hudterapeuter från bareMinerals och Elizabeth Arden PRO.

2014.10.03 Läs mer

Hönans återkomst – Mat för smak och miljö!

Helgens burgare av hönsfärs är inte bara en hälsomedveten smaksuccé utan även ett slag för våra djur och vår natur! Gott och nyttigt kött som nästan glömts bort i skuggan av kycklingen.

2014.09.29 Läs mer

Dags att rensa garderoben

Det är ingen vild gissning att det hänger mängder av vackra plagg som väntar på nya ägare runt om i Sollentuna därför anordnar vi Vintage Weekends.

2014.09.26 Läs mer