Logo

Hem

Skafferimat!

Läs hela nyheten

Oavsett om man spenderar sommardagarna hemma eller i en stuga kan matlagningen ofta börja följa Cajsa Wargs motto ”taga vad man hava”. Perfekt ideologi för picknick-mat.

2014.07.21 Läs mer

Modehuset Louis Vuitton

Läs hela nyheten

I och med att det underbara vädret håller i sig fortsätter jag att ge Er lite extra sommarläsning om de största modehusen just nu, Denna gång är det Louis Vuittons tur!

2014.07.16 Läs mer

Klaras Melonsallad med Parmaskinka

Semestrarna är igång och sommarvärmen har hittat tillbaka till Sollentuna. Som varje år förvånas jag och många över hur snabbt sommardagarna går och hur knepigt det kan vara att rymma dem med allt som finns att göra. Lätt att drabbas av en slags semesterstress. Som bot mot detta finns de snabba sommarrätterna! Lätt, god och snygg matlagning som skapar tid för fler sommaraktiviteter.

2014.07.07 Läs mer

Större än störst - Chanel

Det finns troligtvis i stort sett ingen människa som inte någon gång i sitt liv snubblat över Chanels ikoniska CC-logga. På väskor, örhängen, smycken, parfymer, makeup… Allt ifrån äkta vara till typiska kopior.

2014.06.30 Läs mer

Vinnaren är utsedd

Stort grattis till Gina Poroli som vann Sollentuna Centrums resetävling.

2014.06.24 Läs mer

Efter Midsommarfest kommer Jordgubbsfest!

Midsommarbordet brukar ofta bli något av ett knytisbord. Något som märkligt nog alltid blir över på mitt bord är oändliga mängder jordgubbar, den perfekta resten att koka och sylta!

2014.06.23 Läs mer

Midsommar

Sill, potatis, nubbe, grillat och så sju sorters blommor under kudden. Mycket skall inhandlas till midsommar och på Sollentuna Centrum hittar du allt du behöver för midsommarfesten.

2014.06.19 Läs mer