Logo

Hem

Värmande smaker till sensommargrillen!

Läs hela nyheten

Kvällarna är svalare men än är grillen varm. Med filten till hands och värmande ingredienser kan vi njuta av ytterligare några grillkvällar ute. Perfekt då att bjuda på Starka såsen!

2014.08.18 Läs mer

Skolstart

Läs hela nyheten

Bokstavsjakt i butikerna. Var med och leta bokstäver i våra butiker på plan 1 och få en skolstartspresent.

2014.08.12 Läs mer

Danshuset besöker SC

Söndagen den 17/8 kommer Danshuset till Sollentuna Centrum. Det blir information om verksamheten och inte minst dansshow på vår scen i oasen.

2014.08.12 Läs mer

Back to work

Mitten av augusti är redan här och allt fler börjar återgå till sina arbeten och skola. Vissa med mer entusiasm än andra. Den fråga jag alltid ställer mig själv när jag går tillbaka till arbetet efter en tids semester är – hur ska jag klä mig efter att ha gått runt i tunna slappa sommarklänningar hela sommaren?

2014.08.11 Läs mer

Sensommar, kräftor och ostklassiker!

Sensommarens lugna sken har trätt fram. Dags då är det ju för kräftpremiär!  Härliga tradition med gott av allt, -sällskap, sånger, skratt och inte minst mat! Inte på någon annan mathögtid känns den svenska ostbrickan så viktig.  Västerbotten, sensommar och kräftor är onekligen en god kombination.

2014.08.04 Läs mer

Isabel Marant – fransk perfektion

Året var 1967 då en av vår tids populäraste designers föddes i Frankrike, Isabel Marant. Hennes mamma är från Tyskland och hennes pappa från Frankrike. Till tidningen L’Express har Isabel sagt ”Jag ville bli en veterinär precis som alla andra.

2014.07.29 Läs mer

Skafferimat!

Oavsett om man spenderar sommardagarna hemma eller i en stuga kan matlagningen ofta börja följa Cajsa Wargs motto ”taga vad man hava”. Perfekt ideologi för picknick-mat.

2014.07.21 Läs mer