Logo

Hem

Kantarellen, skogens guld för alla sinnen!

Läs hela nyheten

Vi kan nu njuta av en gulskimrande svampsäsong. Både den orutinerade och erfarne svampplockaren kan nog känna igen glädjeruset när en gulskimrande slinga av kantareller gör sig synlig. En smak av höstens entré infinner sig nu i köket när guldklimparna kan tillagas.

2014.09.15 Läs mer

Dags att uppdatera höstjackan

Läs hela nyheten

När kylan gör sitt intåg och hösten knackar på dörren kan det vara dags att se över höstgarderoben. Just nu har Kriss har ett fint erbjudande på utvalda jackor. (Gäller tom 14/9)  

2014.09.11 Läs mer

Träffa ACT ON RED-teamet

På fredag 12/9 informerar ACT ON RED-teamet om hudåkomman rosacea* på plan 2. Passa även på att få en snabb, kostnadsfri bedömning av din hy av dermatolog på plats.

2014.09.09 Läs mer

Modeälskarens högtid

Jag tänker i denna modeguide avsluta med ytterligare tre trender. Fördelen med att det är så många olika trender under en och samma säsong är att man själv kan välja vilken eller vilka av trenderna man vill välja att satsa på själv!

2014.09.08 Läs mer

En ostälskares bekännelse

Höstens ankomst med kyligare väder får mig sugen till att värma min älskade ost. Varma mackor, fondue och raclette står på höstens matsedel. Den sistnämnde, Racletten gjorde säsongsentré i helgen och jag kan nu bjuda på ett enkelt och gott recept för en lyckad höst-ost-kväll!

2014.09.01 Läs mer

Höstväder och höstmode

Trots att det fortfarande bara är augusti så känns det redan som att det är höst?! Var tog sommaren vägen…? Jag är å andra sidan inte så ledsen över detta då vädret ger mig chans till att smygstarta med att bära alla mysiga och framförallt SNYGGA höstplagg!

2014.08.25 Läs mer

Värmande smaker till sensommargrillen!

Kvällarna är svalare men än är grillen varm. Med filten till hands och värmande ingredienser kan vi njuta av ytterligare några grillkvällar ute. Perfekt då att bjuda på Starka såsen!

2014.08.18 Läs mer