Meny
 

Bli medlem redan idag

Få exklusiva erbjudanden, nyheter och inbjudningar från

Sollentuna Centrums kundklubb.

 

När du blivit kundklubbsmedlem, kan du fortsätta och registrera din bil på Parkman i Sverige AB (om du så vill) för att erhålla fyra timmars fri parkering. 


 

Så här gör du för att få tillgång till 4h kostnadsfri parkering:

 

1. Bli medlem i vår kundklubb genom att skicka sms med lösenord SOLLEN till 71181

 

2. Sedan kommer du att erhålla ett sms, i detta sms finns det en länk till ett formulär, detta måste du klicka på och fylla i dina uppgifter för att bli kundklubbsmedlem.

 

3. Därefter kommer du (inom max 2 timmar) att erhålla ett återkommande sms, i detta sms finns det en länk till ett formulär där du kan (om du vill) påbörjar din registrering för 4h kostnadsfri parkering.

 

4. När du fyllt i formuläret kommer du att mottaga en bekräftelse via mejl från Autopay. Om du inte fått en bekräftelse så har du inte fullgjort alla steg korrekt.

 

5. I mejlet du erhåller finns det en länk till Parkmans parkeringssystem Autopay, där du måste länka ditt Sollentuna Centrum medlemskap till ett Autopay-konto, för att få tillgång till 4h kostnadsfri parkering.

 

 

BEFINTLIG MEDLEM

Avser dig som tidigare kundklubbsmedlem men blivit borttagen i och med GDPR-lagen trädde i kraft den 25 maj 2018.
För att återuppta ditt medlemskap,vänligen klicka här.  

 

 

 

Om Sollentuna Centrums kundklubb

Att vara medlem är kostnadsfritt, det är ingen bindningstid eller förpliktelser, du kan när som helst ändra eller avsluta ditt medlemskap, se information längre ner på denna sida. Vi skickar ut max 4 sms per månad och 1 nyhetsbrev per månad.

 

Om du registrerar din bil på Parkman i Sverige AB kommer du då att ha fyra timmars fri parkering vid nästa tillfälle som du parkerar i köpcentrumet. Om du redan har åkt in i garaget när du tecknar ditt medlemskap så fungerar de 4 kostnadsfria timmarna först vid ditt nästa besök.

 

Åldersgräns: 15 år 

 

Bli medlem via sms

Skicka sms med lösenord SOLLEN till:
Svensk mobil 71181

Utträde via sms
Skicka STOPP Sollen till Sverige 71181

 

 

Medlemsvillkor