Meny
 

Medlemsvillkor

Tack för att du är medlem av Sollentuna Centrums kundklubb.

 

Sollentuna Centrums kundklubb är en elektronisk tjänst med gratis medlemskommunikation via SMS och e-post.

 

Sollentuna Centrums kundklubb använder sig av automatisk hämtning av information för att förenkla registreringen. Personuppgifter som hämtas via mobilnummer är namn, adress, kön och födelsedatum. Som medlem är du ansvarig för att korrigera ev. fel i uppgifterna som är kopplat till mobilnumret. Som medlem kan du även komplettera med information om intressen, antal och ålder på barn.

 

Personuppgifterna och den kompletterande informationen används av Sollentuna Centrums kundklubb för att skicka erbjudanden via e-post och/eller SMS beroende på vad du tackat ja till. Upplysningarna registreras och används för att ge fullgod medlemsservice anpassat efter dina preferenser. Bl.a. så kan vi anpassa medlemserbjudanden, medlemsinformation, webbplatser, appar, digital kommunikation samt övriga tjänster och fördelar som erbjuds våra medlemmar.

 

I de fall data används genom tredjepart, t.ex. vid genomföring spel/tävlingar, lagras inte medlemsupplysningar hos tredjepart. Tredjepart har heller inte rättigheter till insyn eller möjligheter att utnyttja upplysningarna. Det vill säga att vi inte lämnar ut dina personuppgifter till någon annan, den är säker hos oss.

 

Vi lagrar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen (PUL) så länge du har ett kund- eller medlemsförhållande till Sollentuna Centrums kundklubb, eller så länge som lagen föreskriver. Vid avregistrering hos Sollentuna Centrums kundklubb så raderar vi automatiskt alla dina personuppgifter som finns lagrade hos oss. Avregistrering kan göras via våra webbplatser, appar eller genom att skicka STOPP SOLLEN till 71181. Avregistrering av nyhetsbrev gäller endast kommunikation via e-post.

 

Du har enligt lag rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du skickar den till Sollentuna Centrum, Sollentunavägen 163 C, 191 47 Sollentuna.

 

Genom medlemskap i Sollentuna Centrums kundklubb samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt denna policy.