Meny
 

Lediga tjänster

Change Lingerie

Change of Scandinavia söker en säljare i toppklass som når sina mål och skapar de bästa resultaten samt har viljan att ge allt i alla lägen.

Som säljare är dina dagliga uppgifter att öka både butikens och din egen försäljning genom lyhörd och exceptionell service till alla besökare och kunder. Utöver detta tillkommer självklart att se till att butiken alltid ser välkomnade ut, ta hand om leveranser, följa upp de visuella riktlinjerna samt vara en flexibel och tillmötesgående säljare tillika kollega i en innovativ arbetsmiljö.

Vi jobbar mycket med nyckeltal (KPI’er) för att säkerställa försäljningsresultat och det är en fördel om Du arbetat på liknande sätt tidigare 

Dina kvalifikationer
Tidigare säljerfarenhet är önskvärt men inte avgörande. Du är starkt motiveradav försäljning och har driv och energi utöver det vanliga.

Du kan jobba självständigt och gillar att ta initiativ.Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga.Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.Har en flexibel och entusiastisk personlighet. 

Vi ser fram emot att höra från dig
Tjänsten är vikariat på 1 år 10tim/vecka. Maila din intresseanmälan tillsammans med CV, bild samt presentation till butikschef Maria på sollentuna.manager@change.com och/ eller säljcoach Erica Fridlund på ef@change.com om möjligheten att bli säljare hos CHANGE Lingerie.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Rituals 

Vi söker dig som är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder. Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik och kan arbeta kvällar & helger. Vi ser även att du har god kunskaper i det svenska och engelska språket och är duktig på att kommunicera.

Tjänsten är visstidsanställning vid behov och tjänsten tillsätts omgående. 

Om du är intresserad av den här tjänsten och din profil matchar den profil vi söker, ser vi fram emot din ansökan!

Ansökan genom att mejla ditt CV och personliga brev till sollentuna@rituals.com