Meny
 

Lediga tjänster

Rituals söker  

 

Assisterande Butikschef

 

ARBETSUPPGIFTER

I dina arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen. Ni kommer att få tillgång till ett flertal olika verktyg ni kan använda för att nå era resultat och ni tar egna initiativ som lämpar sig för den lokala verksamheten. Som assisterande butikschef tar du över ansvaret för en del administrativa uppgifter såsom schemaläggning och rapportering när butikschefen inte är närvarande.

 

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård eller make-up är det ett stort plus. Du är flexibel och tycker om att ha oregelbundna arbetstider.

 

RITUALS ERBJUDER

Rituals erbjuder en deltidstjänst i ett team med entusiastiska kollegor. Du får en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy för att utveckla din kunskap om Rituals, kosmetik och säljkompetens.

Tillträde: omgående

 

Extra personal: vid behov

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård eller make-up är det ett stort plus.