Meny
 

Lediga tjänster

Nedan finner du lediga tjänster i Sollentuna Centrum

  

Companys söker

BUTIKSSÄLJARE

 

Companys är butiken för den stilmedvetna kunden som uppskattar vår
personliga service och inspirerande butiksmiljö.Nu söker vi dig som är en passionerad säljare, glädjespridare och som har som mission att ge varje kund en unik köpupplevelse. Vi på Companys erbjuder dig en självständig och varierad säljtjänst i ett internationellt expansivt modeföretag som rymmer många spännande varumärken så som Gestuz, InWear och Ichi.

 

Arbetsuppgifter
Kundfokus med försäljning, service och personlig rådgivning.
Varuhantering; uppackning, lagerhållning och påfyllning. Löpande skötsel av butiken samt att bidra med att skapa en inbjudande och säljande atmosfär.

 

Personprofil
Du är resultatorienterad, stilsäker och brinner för att sälja kläder.
Du är ansvarsfull och har initiativförmåga.
Du är glad, öppen, flexibel och en hängiven kollega.
Vi meriterar erfarenhet av liknande butiksarbete.
Tjänsternas omfattning
Sollentuna: Deltid 25 timmar / vecka
Låter det intressant? Maila snarast till:
maran@dkcompany.com
Tillträde omgående, intervjuer sker löpande.

 

Holland and Barrett söker

BUTIKSSÄLJARE

 

ARBETSUPPGIFTER

Holland and Barrett har inom ett år öppnat fyra butiker i Stockholm och har planer på att expandera ännu mer. Därför söker vi nu ett flertal talangfulla individer som vill följa med oss på denna resa. Just nu söker vi personal till butiken i Sollentuna och Täby. Vi kan erbjuda olika typer av deltidstjänster, så tveka inte på att skicka in ditt CV oavsett vilken tjänst du är intresserad av.

 

Holland and Barrett är Europas ledande kedja inom hälsa där vi saluför allt från vitaminer, mineraler,sportprodukter till naturläkemedel.  Vi är ett av Europas mest pålitliga och älskade varumärken av flera anledningar. Vårt team jobbar ständigt med att tillföra den bästa rådgivningen till alla våra kunder, med flera tusentals produkter att välja mellan.  Därför behöver vårt team ha full förståelse för produkterna och kunskap om kundens behov.

 

Vårt utbildningsteam kommer att lära dig allt du behöver veta angående produkter och förse dig med ett eget utbildnings material. Allt vi önskar av dig är ett brett intresse inom hälsa och välmående samt erfarenhet av att kunna förmedla den bästa kundservicen till våra kunder.

Vi söker helst dig med butikserfarenhet, men om du besitter en självsäkerhet, är driven samt självmotiverad så tveka inte heller på att höra av dig till oss.

 

Vad vi erbjuder våra anställda är en konkurrenskraftig lön, 25% rabatt och ett fantastiskt utbildnings program. I vårt företag finns dessutom möjligheter inför framtiden, då vi ser framför oss att expandera våra butiker på ett fleral platser i Sverige.

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev, samt den anställningsform du är intresserad av till 8504Sweden@hollandandbarrett.com.

Sista ansökningdag 24/09 2017.

 

 

Picard söker

BUTIKSCHEF

ARBETSUPPGIFTER 

Som Butikschef hos Picard har du det operativa ansvaret för att leda och fördela det dagliga arbetet i butiken. Du ansvarar för butikens bemanning, ser till att alla ansvarsområden sköts enligt Picards högt ställda krav på god ordning, god kundservice och inspiration i butiken.  Du delar vårt stora intresse för mat och service av högsta klass. Du är en inspirerande och idérik lagspelare som skapar en god stämning i din butik.

Som Butikschef ansvarar du för butikens rapportering, processer, omsättning, personal och schemaläggning. Du är även den naturliga kommunikationskanalen mellan butik och huvudkontor. Tjänsten är 40 timmar/vecka och du arbetar varierande arbetstider och arbetsdagar.

Som Butikschef hos Picard arbetar du operativt tillsammans med din personal i butiken. Du är skicklig på att bygga relationer till andra på ett genomtänkt sätt samtidigt som du är självgående och enkelt driver dina och andras arbete framåt. Vidare har du ett intresse för att arbeta med människor och du har inga problem att jobba under tidspress.

 
Läs mer om tjänsten och sök på:
https://www.arbetsformedlingen.se/Tjanster/Arbetssokande/Platsbanken/annonser/21202683

 

  

Rituals söker  

ASSISTERANDE BUTIKSCHEF
 

ARBETSUPPGIFTER
I dina arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med ditt team ständigt driva försäljningen. Ni kommer att få tillgång till ett flertal olika verktyg ni kan använda för att nå era resultat och ni tar egna initiativ som lämpar sig för den lokala verksamheten. Som assisterande butikschef tar du över ansvaret för en del administrativa uppgifter såsom schemaläggning och rapportering när butikschefen inte är närvarande.

 

KVALIFIKATIONER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård eller make-up är det ett stort plus. Du är flexibel och tycker om att ha oregelbundna arbetstider.

 

RITUALS ERBJUDER

Rituals erbjuder en deltidstjänst i ett team med entusiastiska kollegor. Du får en innehållsrik utbildning inom Rituals Academy för att utveckla din kunskap om Rituals, kosmetik och säljkompetens.

Tillträde: omgående

 

Extra personal: vid behov

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik. Har du erfarenhet inom hudvård eller make-up är det ett stort plus.