Meny
 

Lediga tjänster

 

 

Rituals - Assisterande Butikschef

DIN ROLL
Du spelar en viktig roll för att säkerställa att våra kunder ska få en trevlig och avkopplande stund hos oss. Genom att erbjuda dem te, svara på frågor om våra produkter och introducera dem vid vattenön, ger du dem en betydelsefull upplevelse med en personlig touch.


ARBETSUPPGIFTER
Som Assisterande Butikschef informerar du våra kunder om produkterna och Rituals filosofi. Du hjälper till med vissa kvalitets- och administrativa processer i butiken och för att utveckla din kunskap så får du en grundläggande utbildning inom Rituals Academy. Som Assisterande Butikschef ansvarar du över en del uppgifter när inte Butikschefen är närvarande som butiksdriften, lagerhantering och ledarskap. Du är även den som coachar teamet då. Du rapporterar till Butikschefen, som är din mentor och hjälper dig med din utveckling.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av butiksarbete och är genuint intresserad av skönhet och kosmetik.

  • Har du erfarenhet inom hudvård och/eller make-up är det ett stort plus.
  • Det är viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl och är duktig på att kommunicera.
  • Flexibel gällande arbetstider och villig att arbeta under bland annat helger.
  • Tjänsten kräver att du behärskar att arbeta i olika system och i Excel.
  • Du är en ärlig person med integritet.

Du strävar efter att bli ”best in class” inom din position. Du är flexibel, engagerad och drivs av att skapa meningsfulla stunder för våra kunder.Förutom det så är du en teamplayer som finns tillgänglig för din butik, du kan arbeta kvällar & helger och under intensiva perioder som jul.

 

Tjänsten är på 30h/v

Skicka din ansökan till Sollentuna@rituals.com eller kom in till oss i butiken och lämna din ansökan.

Rituals - Säljare

Vi söker nu personal inför hösten men även under den roligaste månaden på hela året nämligen under julen (med chans till förlängning). Kom in till oss i butiken och lämna in ditt cv, vår rekrytering pågår dagligen. 

 

Går även bra att maila till Sollentuna@rituals.com

 

Det vi söker är en FLEXIBEL person som brinner för SERVICE.

 

Vi team Sollentuna ser fram emot din ansökan.

 

Pagelle - Säljare  

Vi söker Dig som vill jobba med försäljning och ett kundbemötande utöver det vanliga. Du är resultatinriktad, driven och älskar mötet med kunden. Du är en flexibel, lyhörd och engagerad säljare som brinner för service och försäljning. Att du är modeintresserad, tävlingsinriktad och alltid vill nå uppsatta försäljningsmål tar vi för givet.

 

Du kan arbeta självständigt men trivs också att arbeta i team.

 

Som säljare på Pagelle har du ett stort eget ansvar både för kundrelationer och för butikens alla rutiner, varför noggrannhet och ansvarsfullhet är centralt. Har du tidigare jobba inom klädesbranschen är det en merit.

 

Tjänsten är ett vikariat på ca 20 timmar i veckan. Rekrytering sker löpande, så kom in med din ansökan till butiken eller maila till: anki.jacobsson-sers@pagelle.se

Holland and Barrett - Säljare

Vi söker nu två butikssäljare till Sollentuna. Båda tjänsterna gäller helger och är på 20 timmar i månaden

 

Vi är ett av Europas mest pålitliga och älskade varumärken av flera anledningar. Vårt team jobbar ständigt med att tillföra den bästa rådgivningen till alla våra kunder, med flera tusentals produkter att välja imellan.  Därför behöver vårt team ha full förståelse för produkterna och kunskap om kundens behov.

 

 Men oroa dig inte, vårt utbildningprogramm kommer att lära dig allt du behöver veta angående produkter och förse dig med ett eget utbildningsmaterial.


Allt vi önskar av dig är ett brett intresse inom hälsa och välmående samt erfarenhet av att kunna förmedla den bästa kundservicen till våra kunder. Vi söker helst dig med butikserfarenhet, men om du besitter en självsäkerhet är driven samt  självmotiverad så tveka inte heller på att höra av dig till oss. 

 

Vad vi erbjuder våra anställda är en konkurrenskraftig lön och ett fantastiskt träningsprogram inom hälsa, kostrådgivning och kosttillskott. I vårt företag finns dessutom fantastiska möjligheter inför framtiden, då vi ser framför oss att expandera våra butiker på ett fleral platser i Sverige. 

Holland and Barrett är Europas ledande kedja inom hälsa där vi saluför allt från vitaminer, mineraler,sportprodukter till naturläkemedel. Du hittar oss som det självklara alternativet i hela Storbritannien och Irland. Vi har dessutom butiker i Belgien, Holland samt flera franchise butiker runt om i hela världen, där vi  är ca 6000 anställda i över 1000 butiker. 

 

Är du en av oss? 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till 8504Sweden@hollandandbarrett.com.

 

Sista ansökningsdag 10.09.2018

Change Lingerie - Säljare 

Change of Scandinavia söker en säljare i toppklass som når sina mål och skapar de bästa resultaten samt har viljan att ge allt i alla lägen.

Som säljare är dina dagliga uppgifter att öka både butikens och din egen försäljning genom lyhörd och exceptionell service till alla besökare och kunder. Utöver detta tillkommer självklart att se till att butiken alltid ser välkomnade ut, ta hand om leveranser, följa upp de visuella riktlinjerna samt vara en flexibel och tillmötesgående säljare tillika kollega i en innovativ arbetsmiljö.

Vi jobbar mycket med nyckeltal (KPI’er) för att säkerställa försäljningsresultat och det är en fördel om Du arbetat på liknande sätt tidigare.

 

Dina kvalifikationer
Tidigare säljerfarenhet är önskvärt men inte avgörande. Du är starkt motiveradav försäljning och har driv och energi utöver det vanliga.

Du kan jobba självständigt och gillar att ta initiativ.Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga.Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.Har en flexibel och entusiastisk personlighet. 

 

Vi ser fram emot att höra från dig
Tjänsten är vikariat på 1 år 10tim/vecka. Maila din intresseanmälan tillsammans med CV, bild samt presentation till butikschef Maria på sollentuna.manager@change.com