Meny
 

Holland & Barrett söker butikssäljare


Holland and Barrett

Vi söker nu två butikssäljare till Sollentuna. Båda tjänsterna gäller helger och är på 20 timmar i månaden

 

Vi är ett av Europas mest pålitliga och älskade varumärken av flera anledningar. Vårt team jobbar ständigt med att tillföra den bästa rådgivningen till alla våra kunder, med flera tusentals produkter att välja imellan.  Därför behöver vårt team ha full förståelse för produkterna och kunskap om kundens behov.

 

 Men oroa dig inte, vårt utbildningprogramm kommer att lära dig allt du behöver veta angående produkter och förse dig med ett eget utbildningsmaterial.


Allt vi önskar av dig är ett brett intresse inom hälsa och välmående samt erfarenhet av att kunna förmedla den bästa kundservicen till våra kunder. Vi söker helst dig med butikserfarenhet, men om du besitter en självsäkerhet är driven samt  självmotiverad så tveka inte heller på att höra av dig till oss. 

 

Vad vi erbjuder våra anställda är en konkurrenskraftig lön och ett fantastiskt träningsprogram inom hälsa, kostrådgivning och kosttillskott. I vårt företag finns dessutom fantastiska möjligheter inför framtiden, då vi ser framför oss att expandera våra butiker på ett fleral platser i Sverige. 

Holland and Barrett är Europas ledande kedja inom hälsa där vi saluför allt från vitaminer, mineraler,sportprodukter till naturläkemedel. Du hittar oss som det självklara alternativet i hela Storbritannien och Irland. Vi har dessutom butiker i Belgien, Holland samt flera franchise butiker runt om i hela världen, där vi  är ca 6000 anställda i över 1000 butiker.

Är du en av oss? 

Ansökan med CV skickas senast innan måndag 10. september 8504Sweden@hollandandbarrett.com.